Coal Harbour Interior Redesign

This spacious apartment located in Vancouver’s Coal Harbour neighborhood was redesigned to accommodate a multi-generational family. As a gathering place for extended family members who work and travel around the world, the flat offers the familiar comfort of returning home with all the transitional conveniences of a high-end hotel. The linear plan flows fluidly from one space to the next while carving out a variety of intimate niches.

The 2,150 square-foot apartment originally felt much smaller due to a fragmented layout and jarring material palette. With a few simple gestures, the living area was opened up to reconnect the space with the remarkable view of the mountains, ocean and city.

Haeccity Studio’s role included comprehensive architectural, interior and furniture design services.

Builder: Vanglo Sustainable Construction

Completed Spring 2018
Photography by Andrew Latreille Photography

Feature article in Nonagon Style